Gitar, Piyano, Bateri, Yan Flüt, Keman, Viyolonsel (Çello), Viyola, Klarinet, Saksafon, Perküsyon, Şan, Solfej, Armoni, Orkestra Dersleri ve Konservatuvara Hazırlık Kursları
Müzik eğitiminde motivasyon merkez alınarak hazırlanmış “Modernize Metotlar” psikolojik ve pedagojik faktörler göz önünde bulundurularak hazırlanmış alanında Türkiye’deki ilk ve tek eğitim programı bakış açısıdır. Öğrencilerin eğitim süreci boyunca motivasyonlarının olabilecek en üst düzeyde tutulmasını sağlayan metotlar ilk etapta uygulamaya ağırlık vererek müzisyen adayının enstrümanı ile iletişime en kısa sürede geçmesini sağlamakta bu yolla müziği öğrencinin hayatında hobi olarak veya profesyonel olarak kalıcı hale getirmeyi amaçlamaktadır.
Öğrencilerin kendi çaldığından hissettikleri ve kaydedilen gelişmeleri kestirebilmesi, yapılan alıştırmalardan daha önemlidir.
Çalıştığı müzik eserinden sıkıntı duyan öğrencinin o parçayı öğrenmesi, muhtemelen severek çaldığı eseri öğrenmesinden çok daha uzun zaman alacaktır. Öğrencinin ilgisini çeken benzer şarkıları çalmak veya basit dizileri kullanarak doğaçlama yapmayı öğrenmek gibi müziğin çeşitli alanlarında deneyim kazanması, öğrencinin davranışlarında değişiklikler meydana getireceği gibi, çalışmaya motive olmasını da sağlayacaktır.
Modernize Metotlar, öğrencinin, en kısa sürede enstrüman ile fiziksel iletişimin yanı sıra daha önemli olan mental iletişime geçmesi gerektiğini savunur. Bu da ancak ve ancak öğrencinin enstrüman üzerinde belirli düzeyde icralarda bulunabilmesiyle mümkündür. Bu nedenle yöntem müzik kursu başlangıç döneminde teorik eğitimi minimum seviyede tutar, pratiğe ağırlık verir ve bunu yaparken enstrüman öğrenme sürecinin bilimsel yönlerini de uygulamaya dahil eder. İzlenen yolun bu şekilde eğitim bilimi yönünde nesnel olması sağlanır. Müzik kurslarında, öğrencinin en kısa sürede enstrüman üzerinde icralarda bulunmasını sağlamak amacında ilerlerken, eğitim sürecinin ilk safhasında mevcut olan güçlü motivasyonu en verimli şekilde değerlendirmek zorunluluktur.